Ett nytt kapitel 

I lördags var det äntligen dags för diplomeringen i stadshuset i Stockholm. Något jag alltid försökt tänka på & sett fram emot under tuffa perioder av inlämningar & tentaplugg. Flera år av slit, sena nätter & orsaken till att jag fått avstå från fritid är väl värt mödan. Förutom en examen har jag fått otrolig stöttning i mitt företagande samtidigt som dörrar hos flera abetsgivare (däribland ICA) har öppnats mycket tack vare min utbildning. 

Tacksam för att ha möjlighet att påverka & styra min arbetssituation. Jobbar halvtid hemifrån under min barnledighet & åker till Stockholm på ett fåtal möten någon enstaka gång i månaden fram till slutet av juni. Ja, ni läste rätt. Jag har valt att jobba under min ledighet så länge det funkar för Sigrid & tills dess att vi hittat en ersättare till mig. Detta då jag inte (som det ser ut nu) kommer kunna fortsätta på ICA efter min barnledighet då vi blir kvar i Östersund tillsvidare. Fördelen med att jobba halvtid är att jag förlänger mammaledigheten om jag skulle vilja vilket känns toppen! 

   

   
För övrigt flyter renoveringen av huset på även om det i mina mått mätt går sakta. Badrummet på övervåning är snart klart & snickarna jobbar numera på nedervåningen för att förbereda golvläggning. Vi huserar hemma hos mamma & pappa fram till slutet av december då vi förhoppningsvis har ett någorlunda ”bovänligt” hus. Läs mer på http://www.frejagatan22.wordpress.com 

   
 Sigrid växer i hiskelig fart! Väger redan 5,6 kg &  är 58 cm lång. Posetivt för mamman att hon växer i alla fina kläder & samtidigt känner sig mätt, nöjd & glad! Hon hänger med på resor utan större problem, hann bli fem flygturer till Stockholm & Skåne förra veckan. Sover lugnt större del av dagarna så passar bra. Lite stök att resa själv med barn, vagn & väskor men har löst sig i de flesta fallen. Tror verkligen på att barn ska få vara med & ser inte att livet behöver förändras drastiskt när man får barn. 

I torsdags hängde vi på Guldgalan hemma i Östersund. Trevlig tillställning som vi inte stannade på allt för länge, hörselkåporna gick inte hem helt & ljudet var lite för högt. Fick iaf i mig förrätt & huvudrätt innan kvällen var slut för vår del. Trots nöjd med kvällen & att jag & Sigrid fick hänga med pappan på lite representation genom hans jobb. 

   
  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s