Flyttlass till Jämtland

I söndags vaknade jag upp i lägenheten på sveavägen med lite av en ångestkänsla, kändes som jag fortfarande hade kvar att göra & inte riktigt hunnit säga hej då till alla mina vänner. Hade det inte varit för att jag hade ett besök hos barnmorskan på tisdag i Östersund hade jag förmodligen stannat två dagar till för att ta tag i det sista på jobbet när de flesta kollegor var tillbaka från semester under måndagen. Tror dock att man aldrig blir riktigt ”klar” så var förmodligen lika bra att jag åkte med Simon & flyttpackningen som bestämt. Han tog nämligen bilen ner i fredags i samband med ett bröllop för hans kusin på lördagen. Typiskt nog var jag själv bjuden på ett dop i Göteborg samma dag så vi hann inte mer än att sova tillsammans innan jag tog tåget 07:00 morgonen därpå.

Dopet för min lilla guddotter Signe var så himla fint i sin helhet, så roligt att få komma ner & ses lite även om det bara blev för några timmar. Signe som alltid väldigt glad & jag tillsammans med Nicos bror spelade och sjöng ”vart du än går” med Lisa Nilsson, blev fint! Jag & magen var relativt trötta där vid eftermiddagssnåret så istället för att vänta till dagen därpå bestämde jag mig för att ta tåget hem samma dag. Skönt att få sova i egen säng med tanke på flyttpackning & bilresa till Östersund på söndagen.

Nu är vi på plats i Östersund & jag tillsammans med vovvarna jobbar här hemma. Funkar faktiskt relativt bra, lugn & ro. Igår var vi på förlossningsutbildning på Östersunds sjukhus, kan låta överambitiöst för en annan men säkerligen välbehövligt. Såklart även roligt att träffa andra som ska ha bäbis någorlunda samtidigt som oss. Svårt att ta in men bara fyra veckor kvar idag och vi är i vecka 36. Den lilla krabaten kan med andra ord snart vara ute vilket känns skönt men samtidigt obeskrivligt. Jag som knappt rullat en barnvagn & aldrig bytt en blöja ska göra helomvändning. Spännande & utmanande!

I måndags överraskade mina vänner i Östersund med en babyshower! Jag totalt lurad även denna gång. Hade dagarna innan lyckats boka upp kvällen dubbelt med både Katarina & Emelie ovetandes om varandra & trodde därför inte att det var just det som låg i pipen när jag entrade Katarinas lägenhet där på kvällskvisten. Svettig, aningens mörbultad & sliten stövlade jag in med båda hundarna & väl inne i vardagsrummet satt alla där, chock! Fick massor av fina presenter till bäbisen, en sjukt fin tårta & gofika. Helt tagen väl senare på kvällen, som de styrt & planerat, vilka fina vänner!

   
    
    
   
 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s