Jul på hemmaplan

Är fantastiskt skönt att vara hemma en vecka under julen. Kom hem tre dagar före jul för att träffa nya återförsäljare i Åre och Östersund där vi nu lanserar mina kikärtsknäcken vilket även det var himla trevligt. Innan jobb har jag dock hunnit med ett & annat besök på Sports gym här hemma. Helt otroligt vilka sentimentala känslor man får när man upptäcker att samma människor som var där tidigt på mornarna för snart tre år sedan fortfarande är kvar. Är verkligen helt annat att gå in på SATS Odenplan i Stockholm, inte ett dugg familjärt. Att dessutom ta en lunchjogg runt frösön känns lyxigt, något man tidigare gjorde per standard. Saknar backarna här hemma.

Idag är det -17 grader i Åre och jag ska pröva mig på några varv i spåret , kan inte säga att jag legat i med träningen under julhelgen direkt. Har varit mer fokus på umgänge & utgång, inget felprioriterat i min mening. Funderar på att köra kortvasan genom ICA i februari, så kanske värt att känna på skidorna nu i mellandagarna. För övrigt har jag inga direkta planer för tävlande under 2016, inte likt mig men dumt att ställa in mig för mycket. Min sjukgymnast säger att traillopp under slutet av säsongen 2016 vore rimligt att satsa på såsom Lidingö, halva AXA-fjällmaran eller liknande. Känner än så länge av min skada efter 10 km löpning så tar det lugnt.

Har varit bra träning för mig att inte köra 100% i alla lägen, dock svårt. Har svårt att motivera mig i träningen när jag känner att jag inte riktigt har förutsättningarna. Men det är skitsnack, vet att jag skulle kunnat skapa bättre förutsättningar för läkningsprocessen genom att käka bättre, sova mer & jobba mindre men gör det ändå inte. I dagsläget är det 5-6 pass i veckan på 50-60 min som jag avverkar vilket i sig är normalt men inte något som tillfredställer mig på långa vägar. Men eftersom jag fortfarande har dålig bentäthet och är skör i skelettet är det bara låta tiden ha sin gång. Tror faktiskt att det mesta kommer kännas lättare när min examen på handels är avverkad nu under våren.

Hoppas att alla där ute haft en fin jul!

    
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s