Hemvisit 

Tog en roadtrip till Östersund med Linn för att visa upp hemstaden i dess essé i helgen! Grymt tacksam för lite ledighet & uppassning av valparna som Angelica & Louise backade upp mig med för att vi skulle kunna ta oss iväg. Väl framme kring tiosnåret i fredagskväll väntade en efterlängtad utgång på stråket, kul att se alla igen. Ska man prioritera någon utgång framför träning är det sannerligen den här helgen!

  

I lördags var det dags för Jämtland på fötter. Istället för att stå på startlinjen själv hejjade vi på Simon som avverkade halvmaran. Han var inte helt uppladdad varken mentalt eller fysiskt då mycket jobb tagit en del fokus från träningen några veckor. Att jag dessutom är skadad och inte kan träna i samma utsträckning drar förmodligen ner hans motivation en aning när vi trots allt lever våra liv mer eller mindre tillsammans och delar mycket. 

  

    

Simon slutade på en fjärde plats ca 2 minuter sämre tid än den som levererades förra året då han vann. Tycker att han gjorde ett grymt jobb som fullföljde ett bra ”träningspass” och accepterade  att vissa tävlingar går sämre än andra. Gäller att sätta sina egna tillstånd och fullfölja prestationer även de gånger förutsättningar inte tycks vara optimala. 

Efter två dagar på stråket & en hel del mys med mina brorsdöttrar är vi nu påväg tillbaka till Stockholm igen med laddade batterier! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s