THOUGHEST OF THEM ALL!

Dags för att lämna ett livstecken till er där ute! Har helt klart varit en intensiv vår hittills, har fått fokusera på annat nu när läkning i större utsträckning varit behövligt. Sedan kan jag erkänna att jag alltid lyckas få till det intensivt på ett sätt eller annat?! Haha. Med facit i hand kan jag i alla fall konstatera ett den tuffa skadan jag drabbades av i november 2014 öppnade upp dörrarna för ett nytt jobb & en affärsmöjlighet istället, finns meningar med allt enligt mig nämligen.

När det gäller träningen så avverkar jag fortfarande fem kortare pass per vecka. Konditionspassen är upplagda på maximalt 7 km i lugnt tempo som varvas med ett alternativtträningspass på ca 30 min. Detta för att sedan avsluta med rehab och fria vikter 30 min. Från att ha tränat 15-16 timmar per vecka ligger jag nu på ca 5 timmar vilket är dramatiskt mycket mindre. Något som uppenbarligen också krävs för att läka på lång sikt.

Jag har nämligen drabbats av en försvagning i skelletet till grund för ihållande träning och säkerligen stresspåverkan i allmänhet. Att studera 100%, jobba & träna på högre nivå är en balans på knivsägg. Något som jag tycker fungerade alldeles utmärkt i flera år, men som min kropp uppenbarligen tog stryk av. Lättare sagt än gjort att hålla sig från tävlingsdjävulen i mig nu när det vankas löplopp hit & dit. Får nöja mig med att heja på Simon nu under Stockholm marathon på lördag. Förhoppningsvis står jag på startlinjen igen nästa år.

I lördags avverkade jag Thoughest ute i Tullinge tillsammans med Elin & Annicka. Kunde  inte undgå tre sponsorbiljetter från Swedish match som sponsrade loppet ( sponsrar även handelshögskolan ). Sedan kan man säkert tycka att det är riskfylllt, vilket det är. Men kanske den ända utmaningen som jag kan gå in i utan att verkligen ta ut mig ordentligt. Jag höll bra & stabilt tempo längs banan på 8 km & kunde ta mig igenom flertalet hinder utan problem. Inkluderat en fin avslutning där man klättrade 12 meter upp i ett torn och sedan fullkomligt släpptes rakt ner i sjön för att sedan simma in till land och avverka resterande 5 hinder (totalt 40 hinder). Bra tävling frånsatt de flaskhalsar som skapades då man sprang om startgrupper & fick vänta på att avverka hinder upp för ramper, hänga i ringar etc.

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s