NYTT JOBB NYA MÖJLIGHETER

Igår hade jag min första dag på icas huvudkontor, känns naturligtvis väldigt intressant och roligt! Sitter för närvarande och följer upp avtal med våra levrantörer på respektive inköpsavdelning inom färskvaror inför varje produktrevidering och ny prissättning (i stora drag). Till våren/sommaren ser jag fram emot ett nytt projekt inom egnamärkesvaror med en ännu okänd levrantör.

Igår sålde jag dessutom min lägenhet, vilket innebär att jag hänger på hemmet väldigt frekvent. Ska nämligen själv flytta ut den första april, blir helt klart spännande att se var jag hamnar i slutändan. Men lär säkerligen bli någonstans i samma område i vasastan eller birkastan och förhoppningsvis större än innan.

Gällande träningen och min skada så går allt väldigt bra. Besöket hos sjukgymnasten förra veckan visade på en fin utveckling i höger ben efter operationen. Själv har jag också känt att min kropp som helhet verkligen fungerar normalt igen, känns som man är någorlunda sig själv igen! Jag kör en provvecka på sats Odenplan nu och njuter av att kunna avverka 45 minuter spinning med den förutsättningen att jag vilar dagen därpå. Kommer helt klart fortsätta där som det ser ut nu, helt underbar anläggning. Säkerligen bra att jag prövar att lägga om min träning och variera mer nu framöver dessutom.

Efter besök hos endokrinläkare i förrgår samt flertalet prover senare har det visat sig att jag har en väldigt låg östrogentillverkan i kroppen för tillfället. Verkar som om träningen sedan några år tillbaka satt sina spår på hypofysen (rubbning) som i sin tur gjort att hjärnan inte varit helt mottaglig för att skicka ut rätt signaler till kroppen enkelt förklarat. Nu käkar jag extra tillskott av kalcium och fortsätter utreda det hela vidare. Men som det ser ut är det träning utan tillräcklig vila under längre tid som lett till frakturer vilket inte alls är orimligt då mitt skelett brutits ner under en tid.

Själv har jag landat i allt detta och accepterat. För att underlätta läkning har jag lagt på mig extra kilon vilket till en början kändes underligt, man är van att se sig själv på ett visst sätt. Sedan har det dessutom kommit naturligt då jag inte tränar lika mycket men äter ungefär likartat. Får som helhet den bästa hjälp jag kan få via sjukgymnasten och rehabträning. Sedan tycker jag inte att det är några problem att träna något annat än löpning nu när jag fått känna hur det känns att inte träna i stort sett någonting. Jag ser till att fylla min vardag med mycket annat roligt som jag inte haft möjlighet att göra under tiden jag tränat och tävlat som mest. Att träna fem pass i veckan är faktiskt också helt okej!

IMG_2919.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s