VILODAGAR

Vaknade upp i torsdagsmorse med ont i höften. Körde därför enligt plan ett spinningpass & därefter fria vikter i gymet. Tråkigt nog hade det hela inte blivit märkbart bättre till fredagen då jag fick bryta löppasset efter knappt 1,5 avverkade kilometer. Gjorde så pass ont i närheten av höger ljumsken att det till & med blev svårt att gå. Har lärt mig lyssna på varningssignaler numera & har därför helvilat sedan i fredags. Ett planerat långpass i Hellas fick strykas i kalendern vilket naturligtvis kändes riktigt tråkigt.

Efter ett telefonsamtal till Sofiahemmet (specialist på idrottsskador) har jag fått en tid hos läkaren redan i morgon bitti. Sedan naprapat på fredag. Återstår att se vad det hela kan bero på är dock mest troligt något som gått ur led alternativt en inflammation. Tills dess försöker jag hålla lugnet med ett gympass & lättare cykling ikväll.

För övrigt ska jag träffa Lorenzo Nezi (tränare för Frida Lundén) i morgon. Planen var att hänga på studenterna & deras träningar från & med denna vecka. Jag som själv trodde att jag äntligen var redo för gemensamma löpträningar hade uppenbarligen fel. Men eftersom min fot fortfarande mår lika bra satsar jag på att kunna köra när jag löst ”höftbiten”.

För övrigt hade vi en grym kick off på söder med Run Academy igårkvåll. Roligt att ses utanför träningarna & snacka om annat än upplägg kring själva träningarna. Avslutade med en middag på Koh pagnan för att sedan bege mig hemåt. Blev direkt sängen med tanke på att måndag morgon innebar en maffig föreläsning. Blir tidiga mornar med uppstigning 05:30 för att hinna rasta frallan innan jag åker till skolan.

IMG_1715.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s