SOMMAREN ÄR KORT

Kan numera officiellt konstatera att sommaren är slut. Hösten är här för att stanna några månader vilket känns välkommet, skönt med mysiga bylsiga tröjor & tända ljus. Kan se tillbaka på tre månader som kanske blev allt annat än jag tänkt mig men ändå väldigt lärorika på många sätt. Inga tävlingar, två skador & till grund för det hemma från jobbet som jag tänkt hänga betydligt mer på i sommar. Tur jag får ”ta igen” lite nu i augusti.

Har bestämt mig för att bli kvar här hemma två veckor ytterligare för att jobba & börja läsa på kurserna så gott det går härifrån. Har funkat tidigare så borde funka nu också, men lämnar det lite öppet. Gjorde ultraljud på Sally i torsdags som tråkigt nog visade på att det inte fanns några valpar därinne. Såklart trist men samtidigt skönt att veta & kunna planera därefter. Nu är frågan bara när & om Simon hänger på ner till stockholm under hösten.

Var nere några dagar i Stockholm förra veckan för att starta upp plugg, ordna i lägenheten men framför allt ha lite ledigt där nere med nära & kära. Tog bilen ner på tisdagsnatten med Katarina & tog tåget hem i lördags. Hann med några distanspass i hagaparken & bort mot Danderyd. Roligt att hitta nya lämpliga rundor!

IMG_0685.JPG

IMG_0698.JPG

IMG_0689.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s