ALLT BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Blev ett tvärt slut på landsvägscyklandet igårkväll. För att göra en lång historia aningen kortare kan jag säga att jag numera sitter på sjukan & är en krossad handled rikare. Efter tre timmar på akutoperation nu på morgonen är dessutom en platta & några skruvar adderade innanför gipset. Nyllet är precis så ”tilltuktat” att man gärna inte berikar någon annan med att beskåda det. Blåtiror & en bula som går till historien som en av de största och mest graciösa har jag också lagt till samlingen.

Allt hände påväg hem från Johanna igårkväll. Alltså inte längs en ladsväg eller under ett träningspass. Blev bländad av solen & hade uppenbarligen dåligt fokus. Såg helt enkelt inte att jag kom för nära trottoarkanten trots att det gick relativt sakta. Flög all världens väg & några minuter senare var jag påväg till sjukhuset i ambulansen.

Så, uppenbarligen räckte det inte med en fraktur i foten för att hålla mig lugn. Men nu blir det definitivt så ett tag. Just nu sitter bedövningen i armen några timmar till & rörelsemöjligheten är såklart noll. Jag håller tillgodo med morfin & ser till att vila lite. Tur man har en underbar pojkvän, fina vänner & en mamma som ställer upp när det kniper. TACK ni är bäst.

20140626-173446-63286064.jpg

Annonser

7 reaktioner på ”ALLT BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

 1. Men kära värld!!!! Det där var ju inte roligt att se alls, skär i hela kroppen 😖 men vilken tur att det ”bara” gick av en handled, den läker snart. Det går upp och ner i livet och nu har du haft nog med ner så snart kommer det att gå uppåt igen och du är ju en riktig kämpe så du är helt säkert på banan snart igen. Va rädd om dig för guds skull! Och krya på dig! Kram

 2. Men hu! Fy tusan! Tycker så synd om dig! Har inte kommenterat på ett tag men läst och tänkt på dig. Hoppas du är tillbaka snart! Krya på!

  Ida

   • Ja, gjorde ju det. Blev ju även lagledare nu så egna prestationen kom lite i andra hand, vilket var lite delat.. orkade mentalt inte riktigt pressa på fullt. Skönt att du kan cykla iaf, tycker du är extremt stark som kämpar på. Just ”rörelsefriheten” skulle jag bli tokig på. Heja dig! Kram

 3. Men guuud Åsa… stackare.
  Men vilken himla tur ändå…att det gick så bra som det gjorde. Huga..hemska tankar.
  Stor varm krya-på-dej-kram från mej!! ❤
  /Malin
  malinedlund.blogg.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s