ATT STÅ BREDVID..

Att stå bredvid & heja på för en gångs skull var annorlunda. Men faktiskt övervägande roligt & spännande! Försökte att inte tänka på vilken placering & tid jag själv hade haft idag (bästa svenska sprang in på 01:17:XX) utan bara fokusera & heja på de andra från klubben som sprang idag. Däribland Simon som jag såklart peppade lite extra!

Blev istället ett timmes fyspass för min del 05:30 i morse för att sedan bunkra frukost & plugga i tre timmar. Faktiskt inte helt fel att för en gångs skull kunna gå ”all in” på buffén & slippa tänka på konsekvenserna väl vid start några timmar senare (kan bli tungt att släpa på en hel melon & massvis av äggröra bland mycket annat). Efter några timmar på stan & langning längs avenyn väntade ett återhämtningspass på cykel innan middag med klubben.

För övrigt gjorde Simon riktigt bra ifrån sig idag! Väl i mål på 01:10:59 & en 7:e plats bland svenskarna & 29:e i totalen är jag verkligen imponerad. Snacka om att han får ”betalt” för sina krigarveckor med upp till 18 mil i höst & vinter. Väl värd.

20140517-171849.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s