KYCKLINGRULLADER & POTATISKAKA

Avancerade rejält häromdagen & lagade en riktig tiopoängare! Nämligen kycklingrullader fyllda med fetaost, dijonsenap, paprika, tomat & färsk timjan. Till det baconlindad sparris, stekt färsk annanas & sötpotatiskaka med zucchini, färska champinjoner, vitlök, lök, mozzarella, färsk timjan, tomat, ägg & grädde. Överträffade mig själv lite faktiskt. Brukar ofta bli väldigt lika när jag försöker vara innovativ, lätt hänt att man kryddar med samma kryddor & går i samma spår när man gillar den ”gamla goda smaken”.

20140425-233333.jpg

RECEPT (höftat)

Dela kycklingfiléer, fyll med oströran & gör rullader (använd tandpetare så att rullarna inte ”rullar” upp sig). Stek i pannan innan du slänger in i ugnen på 180-200 grader tills att de nått ca 70 grader.

Skiva sötpotatis, lök, champinjoner,vitlök & zucchini. Stek i panna & lägg sedan i smörad sockerkaksform. Rör sedan ihop tre ägg med en skvätt grädde, tomatpuré, kryddor & mozarella. Häll på röran & skiva tomater & lägg ovanpå tillsammans med lite mozarella. In i ugnen på ca 200 grader ca 30 min.

Stek på färsk annanas i pannan med smör. Kör sedan sparrisen med bacon i pannan när du är igång. Därefter drar du ihop sallad & ”vipps” så är finmiddan ordnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s