ONSDAG

Klockan ställdes på 04:45 i morse. Hann med 17 km distans innan avfärd mot icalagret i Västerås där jag tillbringat hela onsdagen. Ikväll väntar ett flyg hem till Östersund igen. Vankas tentaplugg & mys hemma i österåsen några dagar.

Börjar dra ihop sig, om två veckor är det dags för ett tio dagars träningsläger i Alicante tillsammans med gänget från sportsgym. Innan dess tänkte jag hinna med ett lopp i Stockholm nästa söndag (två sjöar runt på 16,7 km). Mestadels för att få lite formkoll.

Hoppas på att kunna kliva på löpträningen som vanligt inom kort. Har varit mer fokus på att huvudtaget få fullfölja ett löppass utan försämring i dagsläget. Känns bra efter Vasaloppet (peppar, peppar..) säkerligen mycket på grund av att jag aldrig åkte på diagonalen utan stakade mestadels på grund av ett dåligt fäste.

I morgon satsar jag på att få in några längre intervaller. Fördelen med att stegra långsamt är att faktiskt få längta till nästa pass. Tror att skador ibland kan vara till fördel, ger möjlighet att prova andra alternativ.

För övrigt börjar det också dra ihop sig till marathon i Zürich den 6:e april. Blir hemma i Stockholm tre dagar efter träningslägret för att sedan ta en ”löpweekend” over there! Blir en upplevelse helt klart. Är dock realistisk med måltid utifrån förutsättningar.

20140305-130258.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s