HELG PÅ HEMMAPLAN

Har återigen hamnat på hemmaplan för jobb & föredrag på mässor för handels. Passade på att stanna över helgen för att klämma in besök hos sjukgymnast, läkare, se över rehabövningar med Tomas på anläggningen samt en hel del alternativ träning i spåren inför Vasaloppet.

Förutom detta en välbehövlig AW (för mig som inte jobbar..), fredagsdrinkar hos några vänner & lördagsbrunch med frugan Jessica efter ett härligt morgonpass i spåret. Såklart också kvalitetsmys med kärleken & frallan som är kvar hemma i väntan på valpning som förhoppningsvis går av stapeln på onsdag!

20140224-091525.jpg

Söndagen spenderades återigen i spåret, dock inte i form av Krokomsturen som planerat. Kände istället för ett träningspass i fjällen & avverkade därför 20 km i Trillevallen utanför Åre. Senare på kvällen avverkades 8 lugna kilometer mellan ås och Östersund för att sakta men säkert börja stegra löpträningen igen.

Känns faktiskt som de tre dagar som jag skippade träning helt & hållet gjort susen! Tror & hoppas precis som läkaren på medicin direkt här hemma att jag förhoppningsvis ”bara” fått en ordentlig inflamation längs ledspringan vid minisken. Magnetröntgen är dock inbokad inom kort för att klargöra den saken.

20140224-092950.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s