SICKLA TRAILRUN

Dags för en uppdatering efter lite ojämn sådan på senare tid. Kan kort & gått konstatera att tiden disponeras på att avverka träningspass varje dag samt plugg till sena kvällar därefter..

20131214-131846.jpg

Har haft vilodag från löpningen i torsdags. Avverkade istället ett gympass från morgonen med fokus på överkropp. Inte helt fel att läsa lite ekonomistyrning eller kika på julkalendern på spinningcykeln heller, lättare att koncentrera sig när fokuset ligger mer på återhämtning än prestation.

Börjar bli lite utslitet att sitta på min lilla svarta ikeastol tillsammans med en snarkande fralla på 28 kvadrat samt att trycka inne i ett studierum på skolan med delar ur klassen för jämnan. Har avverkat en tenta i måndags i marknadsrätt & en ny väntar på måndag. Sedan har jag ”bara” två till efter jul, alltid något!

Har för övrigt mest för intressets skull följt upp kring utveckling av muskelmassa mm. efter säsongens avslut. Kan helt klart se att styrketräningen verkar har gjort inverkan när löpningen inte utförts i samma mängd som tidigare i samband med ett mer eller mindre utslitet knä.

För att underlätta frustrationen av att inte kunna ”nöta” på med löpningen har jag helt enkelt lagt mer tid på fria vikter och maskiner i gymet vilket visat sig förändra muskelmassan en hel del på relativt kort tid. Tycker verkligen att det är intressant att se hur det faktiskt kan ändras så förhållandevis mycket. Har lagt ner lika många timmar på träningen men med mer alternativ träning.

I nuläget känns dock knän och höfter så pass bra att jag kör på helt enligt schema. För omväxlingsskull åkte jag ut till hammarbybacken för att avverka sickla trail run på 11 km som ett av dagens två pass. Slutade med 2:a placering efter en tid på ca 54 min. Återkommer med exakta tider senare. Riktigt tuff trailbana med härliga utmaningar. Avslutades med att springa uppför hela hammarbybacken!

20131214-133646.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s