MUSIKHJÄLPEN 2013

20131122-112454.jpg

Fick ett intressant & minst sagt annorlunda mail förra veckan angående musikhjälpen 2013. Sveriges radio har nämligen dragit ihop en rolig insamlingsstrategi i form av att idrottsprofiler ska springa in pengar till förmån till själva insamlingen. Hur?! Genom att placera tre löpband inne i de glasburar som man kommer sända radio ifrån mellan den 9-15 december samt att låta mig, Anders Zalkai & Mustafa Muhammed springa 1 km för varje insamlad 100-lapp lördagen den 14/12.

Lät ju riktigt roligt, sedan är det ju lite av ett privilgerium att få göra detta tillsammans med legender som Zalkai & Muhamed. Det som är mindre trevligt är dock att jag två dagar innan detta avslutat en tenta & två dagar efter kommer ha ytterligare en tenta innan julledigt. Så är verkligen i valet & kvalet kring detta? Själva ”jippot” kommer ske i Helsingborg vilket innebär att jag måste ta mig dit också. Vill så gärna, men ligger inte helt rätt i tiden. Får helt enkelt se hur jag gör med det hela, skulle dock vara så roligt att få medverka till något med så vettigt syfte som faktiskt detta är.

Som de flesta kanske känner till är så är för övrigt radiohjälpen en insamling som sker under december månad genom sveriges radio P3 där man samlar in pengar till välgörande ändamål av olika slag. Årets tema är: Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet.

Annonser

2 reaktioner på ”MUSIKHJÄLPEN 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s