GRUNDTRÄNING

Har avverkat några dagar på hemmaplan nu vilket känns toppen! Gäller att passa på, verkar lurt på att det inte blir någon hemresa förrän i slutet av december nästa gång för mig & Sally. Har ägnat dagarna åt träning, plugg & häng med nära & kära. Återstår att se hur pass lyckad kombination det varit när resultatet på tentorna släppts. Skönt har det varit i alla fall.

I morgon måndag hade jag tänkt kliva på grundträningen (så gott det går) & lägga upp planen för nästa säsong. Blir en lugn start alternativt mer vila & intervaller på onsdag som uppladdning inför terräng SM. Känner ingen direkt stress utan kan tänka mig att ha några dagars helvila & skjuta upp det hela beroende på känsla.

Står faktiskt inte & faller utan deltagande på lördag. Har äntligen börjat komma till insikt med vikten av att vara någorlunda hel när man kliver på grundträningen. Något jag tjänar på i långa loppet. Blir till att rådgöra med Teddy om den biten. Att bara kunna göra ”halvdana” löppass utan direkt syfte leder inte till utveckling i det stora hela. Snarare bara något som gör att det tar längre tid att ta sig dit man verkligen vill.

För övrigt väldigt trevligt att få tid till att kika in på sports gym, avverka några milsrundor längs frösöberget & hemma i österåsen. Kändes skönt att få se lite ”gammalt” när man numera hela tiden i stort sett upptäcker nya rundor & miljöer i Norrtälje & Stockholm. (vilket också har sin tjusning).

20131020-220610.jpg

Annonser

5 reaktioner på ”GRUNDTRÄNING

  1. Tror du tänker helt rätt när det gäller träningen. Vad jag läst mig till bor du i Norrtälje? Jag är ju där nere lite titt som tätt, och nästan hela sommaren, har sommarstuga på Rådmansö, om du inte känner till det området så bara måste du testa springa där, både terräng och längs landsvägen, väldigt fint!

    Kram Ida

      • Lite krångligt att förklara men kör du mot Södersvik (där ligger för övrigt ett bageri med FANTASTISKT surdegsbröd) så finns det oändliga möjligheter. Antingen landsvägen mot Gräddö/Lågarö/Hummelsvik/Kappelskär/Lågarö/Rådmansby. Massvis med småvägar och fantastiskt fin skogslöpning också, men det är en djungel att försöka förklara och att hitta. Men våga springa runt lite varstans det är ett ganska litet område egentligen och alla vägar går i stortsätt ihop på något sätt. Det är också en riktigt fin tur att ta av mot Spillersboda (parkera efter avstånd) och springa till Furusund över Solö, Svartnö m.m. Hitta en bra karta som går att förstora för då ser man många stigar och får bra överblick 🙂 Hoppas det gav någon klarhet 🙂

    • Hallå! Om jag ihuvudtaget ställer upp kommer jag enbart att avverka 8 km banan på söndagen. Är dock högst osäkert om det blir av. Har tentagask (bal) med skolan fredag & lördagkväll, blir verkligen thight att hinna ladda med lite sömn & tåget till falun 07:00 på söndag morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s