1:A PLATS SPARBANKSLOPPET

Dagen efter DN Stockholm halvmarathon & dags för ännu en utmaning, nämligen Norrtäljes sparbankslopp. Fick halvknackigt med sömn i natt & klev upp för att slänga i mig en äggmacka, frukt & nötter. Var förmodligen utebliven lunch igår till förmån för loppet som var boven i dramat.

Njöt av god frukost & bytte om till tävlingskläder för att sedan värma & gå ner till starten som låg alldeles runt knuten vid friidrottshallen där jag numera bor. Kände av slitna vader men såg detta som ett ypperligt träningstillfälle. Det bjöds nämligen på en riktigt tuff terrängbana med fina backar & varvbana x 3.

20130916-081956.jpg

Eftersom loppet inte var sanktionerat valde jag att tävla för Rånäs dagen till ära. Klubben som jag numera kommer träna med här på hemmaplan. Loppet i sin helhet gick enligt planen, relativt lugnt och kontrollerat. Slutade med en 1:a placering på tiden 00:39:30. Loppet igår kändes såklart men utgjorde inga direkta problem. Skönt pass i verklig ”lidingöloppsanda”. För övrigt kammade Simon hem en fin andra placering på tiden 00:33:18.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s