UPPLADDNING TJEJMILEN

På lördag är det dags för tjejmilen. Ett lopp jag laddar för & kan helt klart konstatera att det blir en riktigt tuff match. Norges Karoline Bjerkeli Grövdal kommer försvara förra årets första plats såsom Sveriges bästa damlöpare också är starkt representerade. Realistiskt sätt gör jag det riktigt bra om jag slutar som topp tio, men drömmen är en topp fem.

20130906-072642.jpg

Igår var det dags för ett lugnt pass efter onsdagens intervaller. Avverkade 16 km i elljusspåret i ett väldigt lugnt tempo ca 5 min/km). Känns viktigt att inte belasta tunga vader & en ond fot i onödan. Idag fredag är det övervägande vila som gäller, sitter för närvarande på en spinningcykel & trampar ur benen lite. Ska sedan hem & smörja vaderna med liniment. Vill vara fräsch i morgon.

20130906-073205.jpg

För övrigt blev jag kontaktad av tränaren för Rånäs nu i veckan (Den lokala klubben). Kommer tillsammans med tränaren Teddy pröva en ny form av träningsupplägg för nästa säsong. Känns lovande att kunna få bra uppbackning även på bortaplan. Har redan fått kläder & ett bra omhändertagande från klubben.

Kommer såklart fortsatt springa för sports gym i vanlig ordning men delta genom Rånäs i vissa lokala osanktionerade lopp i utbyte mot träningslonal & tränare. Springer sparbanksloppet för Rånäs nästa söndag.

20130906-073733.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s