TUNGA BEN

Dag tre av fyra på St olavsloppet har nått sitt slut & kan beskrivas med en mening: ”TUNGA BEN”. Inga konstigheter med det då många av oss löpande hjältar nött på rätt bra nu!

Några i laget har bytts ut av andra nu i två dagar & vi har ett fortsatt bra & energifyllt lag på plats här i Åre. Efter frukosten begav vi oss till norska gränsen för att fortsätta där vi avslutade gårdagen.

20130628-184803.jpg

Själv hade jag en sträcka 4 på 7,3 kilometer mellan Vaterholmen & Indal på schemat dagen till ära. Sparade benen & värmde upp lugnt drygt 2 kilometer innan det var dags för att avverka sträckan.

Satsade på att börja lugnare & öka successivt vilket inte helt & hållet gick enligt planen. Hade svårt att få upp farten & fick nöja mig med att ha en snittid på 3:43 min/km på min sträcka. Räckte trots allt till den bästa damtiden på sträckan för dagen.

20130628-204658.jpg

Bara att konstatera, lite slitet helt enkelt. Dock så är förutsättningarna lika för alla, inga konstigheter med att kilometertiderna försämras allt eftersom dagarna rullar på i loppet. Imponeras av de tappra själar som ”nöter” på alla dagar (& flera med dubbla sträckor) som trots detta håller så fin form!

Efter avverkad sträcka fortsatte vi mot målet för dagen & fortsatte heja på lagets fina framfart! Ligger i nuläget på en 11:e plats i motionsklassen. I morgon väntar tidig start i Levanger & vidare mot Trondheim & målet! Själv avverkar jag en sträcka på 8,1 kilometer & kommer ”mjölka ur” det sista, helt klart!

20130628-205945.jpg

Läs mer om dagen i öp genom att klicka på länken här nedan artikel

20130628-202606.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s