ONSDAG

Har haft en lugn & skön vilodag idag som uppladdning inför ”spring en mil vinn en bil” i morgon. Helt rätt att ”unna sig” en dag utan något speciellt på kartan förutom bak, häng & sånt som faller på!

Började morgonen med en promenad med frallan & en sjukt efterlängtad vän, Emma som äntligen kommit hem en vecka från London! Bakade filmjölkslimpa, snackade skit & myste. Ser fram emot att få rå om henne lite mer innan hon åker tillbaka!

Senare gick jag ner på stan för att göra ett reportage med 100% Östersund inför SM i marathon nästa lördag. Ska finnas med i tidningen nästa onsdag. Spännande att se hur det blir.. (Inte direkt fotogenisk när det gäller)

Resten av dagen har jag pluggat, (lämnat in den sista uppgiften för upptenta på ett musikbetyg från gymnasiet) & provbakat lite nya recept, inte helt fel när tiden finns!

Kvällen har spenderats nere på pause med Simon, Jessica & Nesse, himla trevligt & ett perfekt avslut på en ledig dag! Nu läggdags, laddar batterierna för att avverka milen på rekordtid i morgon. Får se vad mina ben säger om den saken efter helgens tuffa lopp!

20130522-223049.jpg

Annonser

En reaktion på ”ONSDAG

  1. Stort lycka till Åsa! Känner jag sig rätt så kommer du prestera för det verkar vara det enda du kan göra 😉 😀 förresten vad har du för
    Måltid på maran? coolt att delta i SM på sin första asfalts maraton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s