LILLSJÖN RUNT

Har haft en riktigt bra ledig dag idag! Tagit ordentlig sovmorgon & lyxat till det med en god lååångfrulle på gårdagens rester som bland annat bestod av hemmagjorda burgare med brieost, stekta ägg, egen coleslaw sallad & tzatsiki. Mums!

20130501-212901.jpg

Senare avverkades lite plugg innan vi begav oss ner på stan för en lunch med Johanna på wedan. Skönt att slippa stressa & bara ta dagen precis som den kommer.. Därefter dags för en powernap & uppladdning inför träningsloppet Lillsjön runt som Trångsvikens IF anordnade.

20130501-213303.jpg

Loppet i sin helhet kändes helt okej, inte fullt så pigga ben som jag hoppats på efter måndagens relativt hårda intervallpass. Hade varken gps eller pulsklocka dagen till ära då batterierna dog precis innan start. Vilket i och för sig kan vara nyttigt att få träna på att vara utan.

Började relativt hårt och hade den främsta klungan av herrlöpare inom räckhåll hela första varvet (2,5 km). Därefter tappade jag under sista varvet, orkade inte fullt ut & kunde inte trycka på riktigt ordentligt som jag hoppats på.

Blev i alla fall en första placering bland damerna på tiden 18:33 vilket innebär en kilometertid på 03:43 min/km. Andra dam kom in på tiden 19:08. Rekordtid någonsin bland damer på denna sträckan är gjord av Lena Gavelin på 18:08. Blir till att trimma lite till nästa lopp för att klå det!

20130501-214714.jpg

2 reaktioner på ”LILLSJÖN RUNT

  1. Riktigt bra sprunget Åsa! Du kommer få en bra tid på varvet, garanterat! Åååh, du ska bara veta hur mycket abstinens jag får när jag läser detta! Vill också springa och fightas 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s